" Hayat Boyu Öğrenme ve Öğrenmek Yaşatır " Temalı Resim Yarışması

22.04.2021 1189

                                                                                            " ÖĞRENMEK YAŞATIR "

 

Hayat Boyu Öğrenme Haftasının ilk yılı nedeniyle Müdürlüğümüzce düzenlenen  Hayat Boyu Öğrenme temalı ve "Öğrenmek Yaşatır" konulu resim yarışması 23 Nisan Cuma günü başlıyor.

 

Resim Yarışmasına Yürütme ve Değerlendirme Kurul Üyelerinin 1. derece akrabaları dışında HERKES katılabilecek.

 

Her katılımcı en fazla 1 (bir) adet resim ile katılabilir. Her türlü teknik serbest olmakla birlikte, tamamen bilgisayar yazılımlarıyla oluşturulmuş veya fotoğrafik içeriğe sahip olan görüntüler kabul edilmeyecektir.

 

Ödül töreni ve teslimi ile ilgili açıklamalar 1-7 Haziran 2021 tarihleri arasında Hayat Boyu Öğrenme Haftasında yapılacaktır.

 

Yarışma sadece elden teslim şeklinde olacak olup hiçbir gönderi (kargo, baskı fotoğraf, dijital ortam vb.) kabul edilmeyecektir.

 

Resimler " Belediye Evleri M. Girne Sk. No:40 Mevlana Eğitim ve Kültür Kampüsü Eski Azot Tesisleri Canik / SAMSUN " kurum adresine teslim edilecektir.

 

Yarışmaya gönderilecek resim üzerinde katılımcının kimliğine ilişkin isim, imza, logo vb. bilgiler bulunmamalıdır. Ancak teslim eden katılımcının ad, soyad, telefon, ilçesi, ili bilgilerinin olduğu teslim tutanağı düzenlenecektir. ( resimler teslim tutanağıyla beraber numaralandıralacaktır. )

 

Yarışmaya katılacak resimlerin ebatı en az 35 cm x 50 cm olmalıdır.

 

Değerlendirme:

Sonuçlar 1-7 Haziran 2021 Hayat Boyu Öğrenme Haftasında https://canikhem.meb.k12.tr adresinden ve Canik Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü sosyal medya hesaplarında duyurulacaktır.

 

Yarışma Takvimi:

Başlangıç Tarihi : 23 Nisan 2021

Son Katılım Tarihi: 24 Mayıs 2021 (saat: 16:00 )

 

Ödüller:

Yarışmanın; Birincisine 300 Türk Lirası

İkincisine 200 Türk Lirası

Üçüncüsüne 100 Türk Lirası, ödül olarak verilecektir.

Ödül alan 3 (üç) eser dışında jüri üyelerinin sergilemeye değer bulduğu eserlerden oluşan dijital bir sergi düzenlenecek olup, dijital serginin eser sahibi katılımcılarına katılım belgesi verilecektir.

Yarışma ŞARTNAMESİ için  BURAYA TIKLA. 

 

22-04-2021

İLETİŞİM

Adres:
BELEDİYE EVLERİ MAH. GİRNE SOKAK1 SK. CANİK HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ BLOK NO 40 İÇ KAPI NO 8 CANİK / SAMSUN


Telefon
(362) 228 6880


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın