SAMSUN / CANİK - Canik Halk Eğitimi Merkezi

Ara

Canik Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce, turizm sektörünün otel ve restaurant alanında, eğitim almak isteyen personel ve personel adaylarına yönelik açılacak kurslar için kayıtı alınmaya başlanmıştır.Kayıtlar şahsen, dilekçe ile kurumumuza yapılmaktadır.

Not:resim alıntıdır.

Ara

Canik Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından Canik ilçemizdeki açılan Müzik kurslarımızda, eğitimler tam hızıyla devam etmektir.

Müzik kurslarımıza kayıtlarımız devam etmekte olup ;kayıtlar Canik Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne dilekçe ile şahsen yapılmaktadır.

Ara

Engelliler biriminde çalışan eğitmenlerimize, Kurum Müdürümüz Zekeriya ÖZKAN tarafından bilgilendirme toplantısı yapıldı.Engelli vatandaşlarımız için açılan bir çok değişik kurs türünde görev yapan eğitmenlerin katıldığı toplantı, İzci evinde gerçekleştrildi.

Ara

Canik Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce açılan spor kurslarımızdan Basketbol kursumuza kayıtlar devam etmektedir.Basketbol kurslarımız yerel ve ulusal başarıları ile Canik ve Samsun´umuzu en iyi şekilde temsil etmektedir.

Ara

Kurumumuzca açılam Kuran-ı Kerim kurslarımız yıl boyunca devam etmektedir.Her yaş grup dan insanımızın katıldığı kurslarımızda insanlarımız kutsal kitabımızı okumayı öğrenmektedir.

Ara

Canik Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından Canik ilçemizde açılan KİCK BOKS kurslarımızda, eğitimler tam hızıyla devam ediyor.

Kayıtlar Canik Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne dilekçe ile şahsen yapılmaktadır.

Ara

Canik Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından Canik ilçemizdeki hanım konaklarında açılan giyim kurslarımızda, eğitimler tam hızıyla devam etmektir. Giyim kurslarımıza kayıtlarımız devam etmekte olup ;kayıtlar Canik Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne dilekçe ile şahsen yapılmaktadır.

Ara

İlçemizde yaşayan mülteci kardeşlerimize yönelik  Türkçe okuma ve yazma kursunu başarı ile tamamlayanlara sertifika töreni düzenlendi. Kursta başarı göstererek  okuma ve yazmaya geçen kardeşlerimize sertifikalarını İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılarından Hanife  ÖZTÜRK ERDİN,İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa UZUNLAR,Şube Müdürlerimiz Mustafa KAPLAN, Bakiye USTA ve Kurum Müdürümüz Zekeriya ÖZKAN takdim ettiler.

Ara

03 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Canik Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından, Engelliler Spor Merkezinde açılan kurslarımızdaki engelli kursiyerlerimiz Piazza AVM´de gösteri düzenlediler.

Programa, Samsun Valisi Sayın Osman KAYMAK ve Eşleri ile protokol üyeleri katıldı.

Ara

Canik Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü kapsamında açılan FUTBOL kurslarımız tam hızıyla devam etmektedir.

Eğitimlerimiz yıl boyunca devam etmektedir. FutbolL kurslarımıza yeni kayıtlarımız Canik Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne dilekçe ile şahsen yapılmaktadır. Herkes İçin Hayat Boyu Öğrenme (Life Long Learning)

Ara

Canik Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü bünyesinde açılmakta olan Perspektif kursu, çıkardığı ürünlerle sadece Samsun´umuzun göz bebeği olmaktan çıkmış, ulusal bir markaya olma yönünde emin adımlarla yürümektedir.Ülkemizin birçok şehrine kurs hocamız Selma Sevinç ve kursiyerleri tarafından çıkarılan ürünler gönderilmekte... sergilerde sergilenmekte ve satışları yapılmaktadır. Kursumuza devam eden kadın kursiyerlerimiz hem yeteneklerini sergilemekte hem de üreterek aile bütçelerine katkıda bulunmaktadırlar.

Kurumumuz Bilgisayar Sınıfında;

Bilgisayarı etkin bir şekilde kullanan Bilgisayar İşletmenliği kursiyerlerimizin de katılımlarıyla, Okuma - Yazma Kursu kursiyerlerimizi bilişim teknolojileriyle tanıştırdık.

Kas

Canik Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüzden Sosyal Sorumluluk Projesi.

’Geçmişten Günümüze Yaşattıklarımız ’ adlı projemizle ; Milli Birlik ve Beraberliğimizi Sürdürmek, Gelenek ve Göreneklerimizi Yaşatarak Maddi Durumu İyi Olmayan İlköğretim Öğrencilerine Gösteri Kıyafeti Hazırlamayı Amaçladık.

Projemize Canik İlçe Kaymakamlığımız, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve İŞKUR desteği ile yapılmaktadır.

Projemizin Sorumluluğunu  Kurum Müdürümüz Zekeriya ÖZKAN  yaparken Proje danışmanlığınıda kurum öğretmenlerimizden Giyim Üretim Teknolojisi Öğretmeniz Emine BAĞ yapmaktadır.

Proje kapsamında:Asker Kıyafeti, Doktor  Kıyafeti, Hemşire Kıyafeti, Köylü Kadın Kıyafeti, Köylü Erkek Kıyafeti, Seyit Onbaşı Kıyafeti, Keleoğlan Kıyafeti, Nasrettin Hoca Kıyafeti, Karagöz Kıyafeti, Hacivat Kıyafeti dikilerek Canik ilçemizdeki okullarımızın tiyatro ve sosyal etkinliklerinde kullanılmak üzere ihtiyaçları karşılanması hedeflenmiştir.

Emine BAĞ-Proje Danışmanı

. Herkes İçin Hayat Boyu Öğrenme (Life Long Learning)

Kas

Canik Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü bünyesinde her yaş grubu çocuklarımız ve dezavantajlı çocuklarımız için açılan yüzme kurslarımız devam etmektedir.

Kayıtlarımız devam etmektedir.Yeni kayıt için, kururumuza dilekçe ile şahsen başvuru yapılması gerekmektedir.

Herkes için hayat boyu öğrenme.

Kas

Canik Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü kapsamında açılan dezavantajlı çocuklarımız için atletizm kurslarımız  devam etmektedir.

Eğitimlerimiz yıl boyunca devam etmekte olup, kurslarımıza yeni kayıtlarımız Canik Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne dilekçe ile şahsen yapılmaktadır.