SAMSUN / CANİK - Canik Halk Eğitimi Merkezi

Şbt

Ülke genelinde başlatılan OKURYAZARLIK seferberliği dolayısıyla okuma-yazma bilmeyen yakınlarınızı,komşularınızı ve çevrenizdekileri OKUMA-YAZMA kursu için Halk Eğitimi Merkezine ve ya kendilerine en yakın okullara başvurmaları konusunda yönlendirebilirsiniz.

Şbt

STANDART TÜRK KLAVYESİ ( F KLAVYE ) KURSU SADECE HAFTA SONLARI OLACAK ŞEKİLDE PLANLANIP BAŞLAYACAKTIR.

Kursa başvuru için kurum binamıza gelerek ve ya kurum web sitemizdeki ön kayıt formunu doldurarak başvurabilirsiniz.

Ock

2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AÇIK ÖĞRETİM ORTAOKULU VE LİSESİ İŞ TAKVİMİ YAYINLANMIŞTIR.
2.DÖNEM KAYITLARI 8 OCAK- 26 OCAK TARİHLERİ ARASINDA OLACAKTIR.

Şbt

TUTKALLI HAMUR ÇİÇEK YAPMA KURSUMUZ BAŞLAYACAKTIR.

Kas

İş Güvenliği Kursumuz Ocak ayının 2.haftası başlatılması planlanmıştır. Az sayıda kontenjan kalmış olup katılmak isteyenlerin kurumumuza gelip ya da web sitemizin ön kayıt formu kısmından başvuruda bulunmaları gerekmektedir.

Tel : 228 68 80

Kas

EL SANATLARI KURSİYER ANKETİ UYGULAMASI

Ekm

04.11.2017 TARİHİNDE KPSS KURSLARIMIZ HAFTA SONU OLACAK ŞEKİLDE PLANLANMAKTA OLUP BU TARİHE KADAR BAŞVURULAR ALINMAYA DEVAM EDECEKTİR.

ÖĞRETMEN VE USTA ÖĞRETİCİ ORYANTASYON EĞİTİMİ SUNUM DOSYALARI

•  ÖĞRETMEN/USTA ÖĞRETİCİ VE KURSİYER KURS SONU ANKETİ

Ağu

Canik Halk Eğitimi Merkezi olarak 2017-2018 Eğitim Öğretim yılı için Usta Öğretici başvuruları 21 Ağustos - 8 Eylül tarihleri arasında alınacaktır. Başvurular merkez binamızda kurum yetkilisine bizzat elden yapılacaktır. Başvuru dilekçesine Nüfus Cüzdanı Fotokopisi, Diploma Fotokopisi, Usta Öğretici Fotokopisi eklenecektir. Başvuru formunu aşağıdaki linkten indirebilirsiniz. Ayrıca başvuru formu DOSYALAR kısmında da mevcuttur.

FİLOGRAFİ KURSU

YAZ DÖNEMİ KUR´AN KURSLARIMIZ BAŞLAYACAKTIR.

YAZ DÖNEMİ MÜZİK KURSLARIMIZ

YAZ SPOR KURSLARI