SAMSUN / CANİK - Canik Halk Eğitimi Merkezi

AİLE EĞİTİM PROGRAMI UZAKTAN EĞİTİM DERSLERİ

Haz

RESİM KURSLARIMIZ DEVAM ETMEKTE OLUP YAZ DÖNEMİ RESİM KURSLARI İÇİN YENİ KAYITLAR ALINMAKTADIR.

YAZ DÖNEMİ MÜZİK KURSLARIMIZ

HİJYEN KURSLARINA BAŞVURULAR ALINMAKTADIR,

YAZ SPOR KURSLARI

Şbt

EYLÜL AYINDA BAŞLAYACAK TUTKALLI HAMUR ÇİÇEK YAPMA KURSUMUZ İÇİN ÖN KAYITLAR ALINMAKTADIR.

Nis

Kurs için kurumumuza gelerek ve ya kurum web sitemizin ön kayıt formundan başvuruda bulunabilirsiniz.

Kursun Başlama Günü: 25 Nisan Çarşamba
Kurs Zamanı : Hafta içi her gün ( 24 hafta sürecek. )
Kurs Saatleri : 09:00 - 15:30
Kurs Yeri : Halk Eğitimi Merkezi Binası

Nis

Kadın Giysileri Dikimi kursumuz Kurum Binamızda başlamıştır.

Kurs Pazartesi - Perşembe günleri arasında 4 gün olup saat 09:00 - 15:00 arasındadır.

Başvurular Kurum binamızda alınmaktadır.

Şbt

STANDART TÜRK KLAVYESİ ( F KLAVYE ) KURSU SADECE HAFTA SONLARI OLACAK ŞEKİLDE PLANLANIP 31 MARTTA BAŞLAYACAKTIR.

Kursa başvuru için kurum binamıza gelerek ve ya kurum web sitemizdeki ön kayıt formunu doldurarak başvurabilirsiniz.

Şbt

Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN himayelerinde başlatılan okuryazar seferberliği dolayısıyla İlçe Kaymakamımız İlhan TURGUT başkanlığında , ilçe idare şube başkanları, okul müdürleri ve mahalle muhtarlarının katılımıyla okuryazar seferberliği bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Şbt

Ülke genelinde başlatılan OKURYAZARLIK seferberliği dolayısıyla okuma-yazma bilmeyen yakınlarınızı,komşularınızı ve çevrenizdekileri OKUMA-YAZMA kursu için Halk Eğitimi Merkezine ve ya kendilerine en yakın okullara başvurmaları konusunda yönlendirebilirsiniz.

Okuma-Yazma Kursu dökümanlarına alttaki linkten ulaşabilirsiniz.

*) (Yeni Basım) Yoğunlaştırılmış 1.Kademe Okuma-Yazma Kursu Kitabı

* ) I.Kademe Okuma -Yazma Öğretimi ve Temel Eğitimi Ders Kitabı

* ) I.Kademe Okuma- Yazma Öğretimi Ve Temel Eğitimi Öğretmen Kılavuz Kitabı

* ) I.Kademe Okuma - Yazma Öğretimi Ve Temel Eğitimi Çalışma Kitabı

* ) I. ve II. Kademe Okuma - Yazma Kurs Programı

Ock

2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AÇIK ÖĞRETİM ORTAOKULU VE LİSESİ İŞ TAKVİMİ YAYINLANMIŞTIR.
2.DÖNEM KAYITLARI 8 OCAK- 26 OCAK TARİHLERİ ARASINDA OLACAKTIR.

Kas

İş Güvenliği Kursumuz Ocak ayının 2.haftası başlatılması planlanmıştır. Az sayıda kontenjan kalmış olup katılmak isteyenlerin kurumumuza gelip ya da web sitemizin ön kayıt formu kısmından başvuruda bulunmaları gerekmektedir.

Tel : 228 68 80

Kas