SAMSUN / CANİK - Canik Halk Eğitimi Merkezi

Canik Halk Eğitimi Merkezi

Kurum 0 362 228 68 80 Açık Öğretim 0 362 228 68 78
Adres
Belediye Evleri M. Girne S. No52 Mevlana Eğitim ve Kültür Kampüsü Eski Azot Tesisleri Canik / SAMSUN
Vizyon
Canik Halk Eğitimi Merkezi olarak “Her Zaman Her Yerde Herkes İçin Eğitim” ilkesiyle hareket eden, çağın şartlarına göre kedini geliştirebilen, kolay ulaşılabilen ve hizmet alınabilen iyi şartlarda ve kaliteli eğitim imkanları sunan, örnek ve tercih edilen bir yaygın eğitim kurumu olmak.
Misyon
Hayat Boyu Öğrenme faaliyetlerinden yararlanmak isteyen tüm vatandaşlarımıza en kaliteli koşullarda eğitim öğretim hizmeti sunarak, kendisini geliştiren, çağın gereğine göre bilgilerini yenileme ihtiyacı duyan, milli kültürümüzü benimseyen ve geliştirmek için çaba harcayan, demokratik değerlere saygılı, toplumla barışık, ülkesinin her alanda gelişmesi için çaba harcayan kişiler olmalarına destek sağlayıcı eğitimler gerçekleştirmek.
Başarılar
Kurulduğu 2009 yılından bu güne kadar, kendine ait hizmet binası olmadan ve tek yönetici ile, 382 Okuma Yazma Öğretimi, 1444 Sosyal Kültürel ve 548 Mesleki olmak üzere toplamda 2374 kurs açarak 41.778 vatandaşımızın yolunu Hayat Boyu Öğrenme ile kesiştirmeyi başarmış durumdayız.
Derslik :7<
Öğretim Şekli :TAM GÜN - TAM YIL